Uw tuingereedschap kopen in Valkenswaard

Bij Roothans Tuinmachines bent u welkom om het nodige tuingereedschap te kopen voor uw klus in Valkenswaard. In onze winkel hebben we een groot assortiment aan gereedschap voor in de tuin. Al onze gereedschappen hangen netjes bij elkaar in de schappen. Zo krijgt u meteen een overzicht van wat we aanbieden en vindt u sneller wat u nodig heeft.

Vragen over onze tuinmachines of ons tuingereedschap?

Signature

✓   Advies per situatie

✓   Verkoop én onderhoud

✓   Passie voor het vak

Tuingereedschap door marcroothans.nl
Roothans tuinmachines Valkenswaard

Bij ons kunt u ook elektrisch tuingereedschap kopen

In onze tuingereedschapwinkel kunt u zich door onze medewerkers laten informeren over welk gereedschap u moet kopen voor uw klus. Natuurlijk kunt u het uzelf ook makkelijker maken door elektrisch tuingereedschap bij ons te kopen. Zo worden onder andere onze elektrische grasmaaiers door veel mensen als een praktische aankoop ervaren.

Het gereedschap dat u nodig heeft in uw collectie

Verder hebben we ook verschillende artikelen in ons aanbod aan tuingereedschappen die niet te missen zijn als het gaat om tuinieren. Onze scheppen en schoppen in verschillende soorten en maten helpen u bij het graven of verplaatsen van grond. Heeft u last van een hoop bladeren in uw tuin? Dan is een bladhark het tuingereedschap dat u moet kopen.

Stel uw vragen aan ons personeel

Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar +316 577 016 39. Wij leggen u uit welk gereedschap u het beste kunt kopen als u werk in uw tuin wilt verrichten. Natuurlijk beantwoorden wij uw vragen ook graag in onze winkel. Kom langs om meer te weten te komen over ons tuingereedschap.