Scheppen kopen in Valkenswaard

Roothans Tuinmachines heeft een winkel met gereedschap voor in de tuin waar u verschillende soorten scheppen en schoppen kunt kopen in Valkenswaard. In onze schoppenwinkel nabij Eindhoven nemen onze medewerkers graag de tijd voor u om uit te leggen welke van onze tuinscheppen of tuinschoppen uitstekend zijn om te kopen voor het werk dat u in uw tuin gaat uitvoeren.

Vragen over onze schoppen?

Signature

✓   Advies per situatie

✓   Verkoop én onderhoud

✓   Passie voor het vak

Tuingereedschap door marcroothans.nl
Roothans tuinmachines Valkenswaard

Het verschil tussen onze scheppen en schoppen

In onze tuingereedschapwinkel zijn er allerlei soorten scheppen en schoppen beschikbaar om te kopen. Bent u van plan een kuil te graven in uw tuin om wortels uit de grond te verwijderen? In dat geval is het handig om één van onze tuinschoppen te kopen. Scheppen zijn beter te gebruiken voor het verplaatsen van zand. De tuinscheppen die u bij onze schoppenwinkel kunt kopen, zijn dus handig om bijvoorbeeld een kruiwagen vol te scheppen. Een schep heeft namelijk een grotere kromming dat handig is als u een grote hoeveelheid grond in één keer wilt meenemen. Daarnaast hebben we nog verschillende tuinspades. Deze spades hebben een lang blad dat handig is voor het graven van diepe gaten. Ook kunt u deze gebruiken voor het omspitten van uw grond.

Kies de schep of schop die u fijn vindt

We zien u graag in onze schoppenwinkel nabij Helmond, zodat u de tuinschoppen en tuinscheppen die u kunt kopen zelf kunt bekijken. Het zal ook helpen met het maken van uw keuze om onze scheppen en schoppen even zelf vast te houden. Kies de schep of schop die lekker in de hand ligt en investeer in dit handige hulpmiddel voor in de tuin.

Kom langs in onze winkel om uw schep of schop te kiezen

Naast schoppen kunt u ook ander tuingereedschap kopen in onze schoppenwinkel. Zo kunt u dus in één keer al het materiaal meenemen dat u nodig heeft voor het werk in uw tuin. Wilt u voordat u onze scheppen of schoppen gaat kopen uw vragen nog laten beantwoorden? Bel naar +316 577 016 39 of bezoek onze winkel om advies te ontvangen over het kopen van onze tuinschoppen en tuinscheppen.