Een elektrische grasmaaier kopen in Valkenswaard

In de winkel van Roothans Tuinmachines kunt u een elektrische grasmaaier kopen in Valkenswaard. We hebben allerlei soorten elektrische grasmaaiers die u in onze winkel bij elkaar vindt. Voor het aanzien van een tuin is een net grasmat natuurlijk erg belangrijk. Door een elektrische grasmaaier uit onze winkel te kopen is de maaiklus zo geklaard.

Vragen over onze elektrische grasmaaier?

Signature

✓   Advies per situatie

✓   Verkoop én onderhoud

✓   Passie voor het vak

Tuingereedschap door marcroothans.nl
Roothans tuinmachines Valkenswaard

Een elektrische grasmaaier is praktisch

Elektrische grasmaaiers zijn handig in gebruik als het gaat om het maaien van uw grasmat. U hoeft enkel de machine voort te duwen. De grasmaaier doet het zware werk voor u. De hoogte van de messen is naar eigen wens in te stellen. Zo zorgt u er gemakkelijk voor dat uw tuin er verzorgd uitziet. Naast elektrische grasmaaiers kunt u in onze winkel ook ander elektrisch tuingereedschap kopen.

Wij verzorgen het onderhoud van uw machine

Het is van belang om uw elektrische grasmaaier regelmatig te onderhouden. Dit is een dienst die we in onze tuingereedschapwinkel graag voor u uitvoeren. De medewerkers van onze winkel zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van de machines, maar ook in het onderhouden daarvan. Ook staan we voor u klaar als er reparaties of andere werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Kom naar onze winkel

Kom naar onze winkel om uw elektrische grasmaaier te kopen. Vraagt u zich af welke machine geschikt is voor uw grasmat? Stel uw vraag door een van onze medewerkers aan te spreken in de winkel. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen door te mailen naar info@marcroothans.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via +316 577 016 39.